Machetare grafica - Tipografie si Productie Publicitara

LUNI - VINERI
8:00 - 17:00
COMENZI  /  INFO
0732 718 213
Adresa: Bucuresti, Sector 2, Str. Tunari 11
Tel. / Fax.: 021 211 37 12
DESPRE NOI          PORTOFOLIU          INFO
+TVA
Mobil: 0732 718 213
LUNI - VINERI
8:00 - 17:00
COMENZI  /  INFO
0732 718 213
PRODUCTIE  8H / 24
Go to content

Main menu:

Machetare grafica

SERVICII > Servicii Tipografice
Prelucrarea Documentelor
Machetare, Corectare, Rearanjarea imaginilor si a textuluiu
MACHETARE DOCUMENTE
 • Machetarea grafica este GRATUITA pentru lucrarile executate in tipografia noastra.
 • Pentru a putea obține produse publicitare cu un impact vizual deosebit, luăm în considerare calitatea cat mai bună a hârtiei folosite, adaptarea continutului si a graficii acestuia domeniului de activitate și bazându-ne totodată pe performanțele utilajelor de tipărit utilizate.
 • Beneficiarul trebuie să știe că o importanță deosebită o are și grafica produsului. Cromatica culorilor cât și mesajul transmis cu ajutorul acestora trebuie să-i placă în primul rând celui caruia i se adresează și nu neaparat celui care concepe partea grafica
REALIZARE GRAFICA SI TIMP DE EXECUTIE
20 LEI / ORA
MAPE DE PREZENTARE70
PLIANTE70
FLYERE
30
AFISE
60
CARTI DE VIZITA
5
REVISTE
20
BANNERE
60
CALENDARE
50
Depasirea timpului de executie pentru modificari executate in prezenta clientului se taxeaza la ora!
Preturile sunt exprimate in lei, fără TVA.
 • Este foarte important să ne comunicați cat mai multe detalii despre domeniul dumneavoastră de activitate, cărui tip de public i se va prezenta, informații despre continut și multe altele, toate acestea lăsând la final prima impresie despre compania dumneavoastră sau a produsului promovat, acestea din urmă fiind stabilite împreună cu unul din colegii noștri în momentul preluării comenzii.
 • Executam zilnic produse de diferite categorii destinate publicitatii companiilor. Pornind de la o simpla discutie se stabileste partea grafica, urmand tiparul si terminând cu finisarea sau montajul în cazul în care este necesar.
 • Începând de la carti de vizitã, fluturasi sau pliante, mape, cataloage, plicuri, invitatii sau cd-uri de prezentare, acestea fiind cel mai ieftin si eficient mod de a face reclama unei companii, pana la productia de casete luminoase si bannere, colantarea geamurilor sau a masinilor precum si personalizarea produselor din plastic sau material textil destinate colectivului companiei dumneavoastra.
 • Echipa tipografiei noastre are o experienta vasta datorita vechimii în productia tipograficã.
 • Echipamentele din dotarea Tipografiei Andor Tipo sunt printre cele mai eficiente din punct de vedere al produsului finit destinat clientului, acestea permitandu-ne sa abordam printre cele mai mici preturi de pe piatã raportate la materialele folosite si la calitatea tiparului.
 • Datorita echipamentelor proprii si a colectivului experimentat, lucrarile pot fi executate rapid, unele dintre ele pot fi executate pe loc, dupa ce primim "bunul de tipar" din partea dumneavoastra.
 • Tipografia Andor Tipo poate oferi produse publicitare personalizate, motaj la sediul clientului si servicii de direct mailing.
 • Va asteptam la tipografie pentru a stabili impreuna grafica produselor ce urmeaza a fi tiparite. Echipa noastra de graficieni va realiza grafica produselor in functie de dorintele dvs. Produsele comandate pot fi realizate pe loc sau in cel mai scurt timp posibil, dupa primirea Bunului de Tipar din partea dvs.
 • ATENTIE !!! Machetarea/designul fisierelor in cazul in care nu le aveti ar putea dura intre 10 minute si poate ajunge la o zi de lucru, in functie de dificultatea cerintelor dvs. Dupa terminarea machetarii/designului fisierelor putem produce pe loc sau in cel mai scurt timp produsele dvs.

 •    Va asteptam la Tipografia AndorTipo !
  CONTACT

  TELEFON:
  021 211 37 12

  MOBIL:
  0732 718 213

  E-MAIL:

  ADRESA:
  Str. Tunari nr. 11, Sector 2, Bucuresti

  PROGRAM:
  Luni - Vineri 8:00 - 17:00
  Andor Tipo 1996 - 2019 | Toate drepturile rezervate
  Tel: 0732 718 213 | Program: L-V 8-17
  Back to content | Back to main menu